Tuesday, August 30, 2011

2 Syawal & 31 Ogos

2 SYAWAL
Check check,rock rock.Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf batin & zahir kepada semua rakyat Malaysia dan juga seluruh penduduk tanah melayu tak kesah aku kenal ke tak. Mohon ampun kalau ada buat salahh, atau tersalahhkn mahupun pernah salah faham yang berlaku. Raya jemput la datang openhouse rumah Perdana Menteri kat PJ. Semoga berjaya mengumpul duit raya dan dapat seterusnya merealisasikan impian kalian semua untuk membeli barang idaman. Contohnya, iPod touch & Blackberry. Berhati-hatilah semasa bermain mercun pop-pop kerana sememangnya malang tak berbau sangat so ianya boleh berlaku bila-bila sahaje. Kepada yang main meriam tu teruskanlah perjuangan demi memelihara imej & nama kampung anda.

31 OGOS
1-2-3 goo! Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku ke-54. Saya bangga menjadi rakyat Malaysia even kalah dengan Singapura time kelayakan world cup haritu. Aku paling suka tengok perbarisan lah kalau merdeka ni. Lelagi mase polis, tentera, bomba or whatsoever berbaris bawak aset diorang. Makaih terpukau eden sejenak. Sambutan Merdeka tahun ni akan dibuat pada 16 Sept serentak dengan Hari Malaysia. Tranformasi Berjaya Rakyat Sejatera !

Sekian
Wasalam